Skrivekløe

En blogg om mine erfaringer som kreftpasient - fra første runde i 2010 til i dag hvor eg har fått konstatert spredning (uhelbredelig). Eg har i denne perioden tatt videreutdanning innenfor kognitiv atferdsterapi, og var blitt veileder innenfor dette. Eg var akkurat begynt skrive en bok om en kreftsyk jente, hvor eg skulle bruke mine erfaringer kombinert med fag til å skape håp gjennom gode dialoger i hennes vennskap med en gutt på avdelinga. Denne vil eg prøve å få fullført innimellom alt annet eg kjenner eg har så lyst å få formidlet nå.

lørdag 31. mai 2014

Roer ned

Haha - ja..... Det var det som var intensjonen - og er fortsatt, at nå skal eg begynne å roe ned, tenke på meg sjøl og planlegge litt fremover. Eg skal tru at eg er god nok - at eg også skal kunne fortjene å ha det bra - å være lykkelig. Mange ganger så tenker eg bare på det å hjelpe andre, og faktisk trur eg at det er mye lettere - enn å ha fokus på seg sjøl :)  Så NO skal eg roe ned - slappe av - nyte livet :) og om få dager har eg FERIE :) :) :) Så eg legger bare litt bilder fra mai og tar et glass vin til "arbeidet" :)


1.mai dro eg til Barcelona med mine kollegaer.På Camp Nou igjen :) og denne gangen kunne eg stå sammen med katalanerne og synge på katalansk - presis som eg lovet meg sjøl for to år siden :) En fantastisk opplevelse!

Mamma og Turid på 17.mai 

Ingunn har laga bord-dekorasjoner 

Gibostad Musikkforening

Tv-innslag fra Colombia på 17.mai... Wilson!!!

Fra Barcelona - en gammel dame som ber om penger. Folk er opptatt med helt andre ting. Som å prate i telefonen, ta bilder, se en annen vei.........


For to timer siden - avslutta mai måned med Ingunn og Ann-Heidi. Bål i fjæra en lørdag kveld, kunne ikke vært bedre :)
1 kommentar: