Skrivekløe

En blogg om mine erfaringer som kreftpasient - fra første runde i 2010 til i dag hvor eg har fått konstatert spredning (uhelbredelig). Eg har i denne perioden tatt videreutdanning innenfor kognitiv atferdsterapi, og var blitt veileder innenfor dette. Eg var akkurat begynt skrive en bok om en kreftsyk jente, hvor eg skulle bruke mine erfaringer kombinert med fag til å skape håp gjennom gode dialoger i hennes vennskap med en gutt på avdelinga. Denne vil eg prøve å få fullført innimellom alt annet eg kjenner eg har så lyst å få formidlet nå.

fredag 28. januar 2011

25.10.2010


Nå er det tre uker siden sist eg skreiv- og det er ikke fordi eg har vært så dårlig, men fordi eg har prøvd å konsentrere meg om å skrive på fordypningsoppgava mi i miljøterapi. Den skal leveres 11.november- og teller 60% på eksamen. Eksamen er 2- eller var det 3.desember? hehe, konsentrasjonen og hukommelsen er såååå dårlig for tida at eg husker ikkje det engang....
Vel- iallefall, når eg har tatt en videreutdanning i miljøterapi de siste to årene så skal eg iallefall prøve og avslutte den.

 Det er nesten litt rart å skrive om et tema eg bestemte meg for tidlig sist vinter- nemlig hvordan eg som miljøterapeut kan være med å motivere ungdom som er i en livskrise til fysisk aktivitet.... Og no står eg sjøl der og trenger å motivere meg til det samme. Eg har prata med veileder- og hun syntes det ville være en interessant vinkling å bruke mine egne erfaringer i mine refleksjoner rundt dette tema- for en ting er sikkert- vi har alltid med oss "det private jeg" når vi også opptrer som profesjonell,- og da er det nok  godt at man har tenkt igjennom "hva som er hva". Det går sakte med skrivinga- men det går nå.... linje for linje.... og eg trur den blir bra! :o)

Når eg sliter som værst med motivasjonen så tenker eg tilbake på sist sommer da Torhild og jeg var på "klatretur" opp til Breitind. Eg var allerede syk uten å vite det. Men eg var bestemt, skulle nå målet. Den styrken må eg hente fram og bruke nå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar