Skrivekløe

En blogg om mine erfaringer som kreftpasient - fra første runde i 2010 til i dag hvor eg har fått konstatert spredning (uhelbredelig). Eg har i denne perioden tatt videreutdanning innenfor kognitiv atferdsterapi, og var blitt veileder innenfor dette. Eg var akkurat begynt skrive en bok om en kreftsyk jente, hvor eg skulle bruke mine erfaringer kombinert med fag til å skape håp gjennom gode dialoger i hennes vennskap med en gutt på avdelinga. Denne vil eg prøve å få fullført innimellom alt annet eg kjenner eg har så lyst å få formidlet nå.

mandag 13. juni 2011

Oslo

Problemet med å komme seg til Tromsø løste seg med at Stian Opsett tilbydte seg å kjøre tidligere enn han hadde planlagt til Tromsø. Kristine Nymo skulle også sørover og kom til oss i går kveld, slik at vi var klar litt før 07.00 i morges. Trøtte ja- men vi trur vi har husket alt :o)Da vi kom til Oslo ble vi hentet av Marit og Ella, og kjørte hjem til familien Gaare Laache etter en rask tur innom operaen.Kjempekoselig!!! Mat fikk vi også- og bilde skulle vi ta, men glemte det.. Marit intervjuet meg for en artikkel til et ukeblad som kommer senere- og vi hadde en kjempemoro fotoseanse ute i godværet :o) Trur vi må spørre Marit pent om å få noen kopier senere :o)

Ola laget en nyyydelig middag da vi kom til hans nye hjem i Løvenskioldsgate - lammekotteletter med ovnsbakte grønnsaker, og div bær i whiskey med vaniljekesam til dessert (jaggu ble vi mett i dag også! ;o)Onkel Ola og Julie har vært ute på to turer på motorsykkelen- den første turen for å kjøpe grønnerterstuing som vi skal ha med oss (har tenkt å lage kjøttkaker i brunsaus når vi kommer til Mexico- etter Noras ønske).
Men myyyyyye viktigere enn grønnerterstuingen var nemlig det at Julie så Chris Medina- og han så henne ;o) Onkel Ola har ennå ikke skjønt hvem det er.....

Så måtte Ola og jeg ut til Alnabru for å hente en bekreftelse som Arvid sendte med en kompis fra Hallingdal. Det er ikke bare for meg å ta med meg Julie inn til Mexico som enslig forelder- de må nemlig ha en skriftlig bekreftelse fra den andre foreldern- med bekreftelse fra notarus og stempel... Djeeses- men skjønner at det er vel en grunn til det.. Kunne jo ellers tatt med meg dattera mi og nektet å komme tilbake med henne ;o)

Neste sykkeltur hadde Ola og Julie nå i kveld- og møtte 10 klassen fra Silsand som er byen. De gikk opp til "Kongen" som ho Julie sier- og snakka litt med gardistene :o) - jaggu var det ikke en Tromsøværing der ;o)

Dagens høydepunkt for meg; Besøk hos Marit- og hos Ola OG fikk et nydelig bilde av Marit som er malt av Bjørg Thoraldsdottir- det skal få hedersplass når vi kommer hjem!!!

Dagens høydepunkt for Julie; Chris Medina

2 kommentarer:

 1. Det var kjempekoselig å ha dere på besøk, Bjørghild. Og ikke minst høre dine reflekterte tanker. Bildet passer perfekt til deg. Du har valgt å stille deg selv under solen, og bruker din psykiske og fysiske styrke til å skyve det mørke bort. Det krever mot. Når du er nede i kjelleren innimellom, så håper jeg du kan se på deg og la det minne deg på den styrken du har - og alt det gode du har rundt deg.
  Ønsker dere en nydelig tur.
  ps. Du har en flott datter, og dere var veldig fine sammen. Morskjærligheten din lyser ut av bildene.
  Stor klem fra Marit:)

  SvarSlett
 2. Du er sterk Bjørghild og din positive tankegang hjelper godt på. Opplev og ta til deg enda mer positiv energi, dette trenger du og unner deg en fantastisk tur. kjempeflott at det ble tid til besøk hos både Marit og Ola... dette gjør det godt. Blir mye og kan gjerne bli sliten men det gir deg nok mer enn det suger energien din ut...
  Ønsker deg en fantastisk tur. Klem fra Thurid

  SvarSlett