Skrivekløe

En blogg om mine erfaringer som kreftpasient - fra første runde i 2010 til i dag hvor eg har fått konstatert spredning (uhelbredelig). Eg har i denne perioden tatt videreutdanning innenfor kognitiv atferdsterapi, og var blitt veileder innenfor dette. Eg var akkurat begynt skrive en bok om en kreftsyk jente, hvor eg skulle bruke mine erfaringer kombinert med fag til å skape håp gjennom gode dialoger i hennes vennskap med en gutt på avdelinga. Denne vil eg prøve å få fullført innimellom alt annet eg kjenner eg har så lyst å få formidlet nå.

lørdag 11. juni 2011

Reisefeber

Endelig fikk vi sommer i nord- slik at vi fikk nyte noen dager og venne oss til sola før vi setter kursen mot sydligere breddegrader. Har lovet å oppdatere dere med bilder og reisedagbok fra turen :o) De som kjenner meg - skjønner at no er nok alt på halv tolv før avreise. Trodde vi ikke trengte å kjøre før mandag morgen til Tromsø (eg glemte at det var 2.pinsedag da eg bestilte billettene- dermed går det ikke båt). Nå er onkel Terje på besøk hos tante, og vi kan få sitte på med han i morgen kveld (blir det krise/ikke ferdig så venter han til mandag morgen med å kjøre). Dette lar seg dårlig kombinere med å nyte sommeren- men vi prøver å få i både pose og sekk :o) Pappa har vært nesten hver dag her denne uka og malt og fiksa på trappa, fiksa gressklipperen, malt kjellerlemmen, vinduskarmer og mye annet. I dag satte han også Julie "under administrasjon" og beordret henne i gressklipping (eg klipte tidligere i uka, men hovna opp i venstre hand- så det må eg nok unngå) Ho likte nok ikke heilt det der, og dem ble ikke heilt enig ;o) Ho klipte noe- og så gikk ho og Karoline på tur for å nyte været.


Her har Karoline tatt bilde av Julie i Vardnesfjæra.

I morgen skal vi i konfirmasjon, og eg skal bake to kaker. Blomsterplanting, vanning, pakking av klær pågår for fullt nå.
Apropos baking så må eg fortelle dere Julies reaksjon på at eg skulle bake til Malenes konfirmasjon;
For to-tre uker siden så fant eg ut at eg skulle bake suksessterte i lavkarbo-variant. Julie elsker denne kaka, og siden eg har lagt så mye på meg så tenkte eg at det kunne være greit å prøve en sunnere variant. Blikket til Julie da ho tok den etterlengtede kaka i munnen, og vemmelsen som sto preget i øynene hennes var ikke til å ta feil av;- "ka e det her?" spurte ho... og kaka gikk rett i søpla! Det smakte hverken eller...

Så da ho hørte at eg skulle bake til i morgen så var beskjeden klar; "Mamma, æ trur du må øve dæ først!" Hehehe- vel vel, eg har funnet en kjempegod oppskrift, og får vel kjøpe ingredienser nok slik at eg kan bake en ny om den første mislykkes ;o) Her skal det være sukker, ekte smør og fløte i :o)

Tenk- bare et døgn til den eventyrlige reisen starter!! :o)

5 kommentarer:

 1. Tenker på deg og håper at du får en fantastisk reise! Stor klem fra Sissel

  SvarSlett
 2. Hehe, flire godt her eg sett og les. Kjenne meg veldig godt igjen mhp. at alt står på hau dagen før eg skal reise! ;-)
  Håpe (og trur)at dokker får en kjempefin tur, og får kosa dokker masse ilag. Kor deilig dokker kjem t å få d, når dokker 3 e samla igjen - d blir vel kanskje d beste m heile turen? Eg e så glad før at dokker får denna turen ilag, d kommer t å bli såååå bra!
  God tur, kos deg masse og ta vare på deg sjølv ( og jentene). Stor klæm fra Trollvika. :-)

  SvarSlett
 3. Ønske dæ og Julie en kjempe flott tur;-) Kos dåkker masse i Mexico! Oscar og æ drar tel Senja 27.juni og skal være der tel den 14. juli. Regne med at vi treffes da! Stor reiseklæm fra ho Tove!!

  SvarSlett
 4. Du e no god, ser førr meg Julie med kaka i munn og grimasen... ønske deg og Julie løkka tel med turen tel Mexico og så må vi få tel et treff når du kjæm heim. Glad i deg...klæm...

  SvarSlett
 5. Takk skal dåkker ha - ja, og tradisjonen tro- med å vente til siste liten med det meste- så knekte eg en jeksel i ettermiddag- som eg må få fiksa i mårra før eg drar. Håper dem ikke tar fryktelig mye ekstra for å stille på jobb 1.pinsedag.. Jaja... Nå er klokka 01.30- og eg er ikke ferdig å bake ennå- men snart ;o) Klem

  SvarSlett